Esteu veient Llogar una autocaravana barata: la nostra experiència

Llogar una autocaravana barata: la nostra experiència

La nostra experiència de llogar una autocaravana barata amb els millors consells està relatada a aquest article. Si això és el que busques, queda't i llegeix.

Com molts ja sabeu som una família de 4 que viatgem amb la nostra autocaravana des de fa més de 5 anys i abans amb la nostra càmper.

Aquesta vegada serà diferent, viatjarem amb autocaravana, però de lloguer. Què per què? Fàcil, només tenim 10 dies de vacances i volem anar a Escòcia. Per dies i també per despeses de benzina, que és pels núvols, i desgast de la nostra autocaravana, aquesta vegada no ens sortia rendible viatjar amb la nostra pròpia autocaravana. Per això, després d'una avaluació de costos, pros i contres, hem decidit llogar una autocaravana.

Segueix-nos per xarxes!
Si t'agrada el que compartim aquí, segueix-nos en directe pels nostres canals de Instagram y Youtube, estarem fins i tot més a prop teu.

Es podria dir, que, en ser propietaris, ja som una mica “experts” en autocaravanes i és per això que volíem compartir amb tots la nostra pròpia experiència de viatjar en autocaravana de lloguer.

A més, si vols veure un altre article sobre alguns consells per llogar una autocaravana, passa't per l'article que vam fer de 9 coses que cal saber abans de llogar una autocaravana o camper.

En primer lloc, ens toca decidir on llogar: empresa o particulars

La idea, del nostre cas i experiència, és viatjar a Escòcia. Mirem vols i veiem que els de Glasgow surten millor de preu que els d'Edimburg des de Barcelona. Així que el punt 1 és tancar la compra dels vols per a les dates que tenim vacances.

¡ATENCIÓ TIP 1! Llogar a França o Alemanya és el més barat!
Sobre lloguer de l'autocaravana, donar-vos una recomanació important abans de res. Depèn on vulgueu viatjar d'Europa, pensar sempre que llogar autocaravanes a França o Alemanya és sempre molt més barat que a la resta dels països europeus. Tenen molta més oferta i per tant el lloguer és molt més barat del que podria sortir a un altre país europeu. Si us cau a prop, no dubteu a llogar-la a un d'aquests dos països.

Un cop comprats els vols, comencem a mirar a Google “llogar autocaravana Glasgow” / “rent motorhome Glasgow”.

Ens surten dues opcions principals:

 • Llogar a una empresa professional
 • Llogar en una plataforma entre particulars

Mirem preus i decidim definitivament triar una plataforma de lloguer entre particulars, tipus AirB&B d'autocaravanes. La que més autocaravanes i furgos té per triar ia millors preus sens dubte veiem que és Iescapa que a més la coneixem. Tenim amics que lloguen cada estiu amb aquesta plataforma de fa anys i sabem que és de fiar i funciona bé.

ATENCIÓ TIP 2! Només per a propietaris d'autocaravanes i campers
A més, se'ns il·lumina la idea que podem llogar la nostra autocaravana a la mateixa plataforma de Yescapa. Ho podem fer fins i tot durant les mateixes dates. Així recuperem els diners del lloguer que farem al moment gairebé! Què més demanar! Per als que som propietaris n'hi ha un 2×1 positiu.

En aquest darrer aspecte analitzem tots els punts legals i de seguretat de la plataforma de Yescapa per posar la nostra autocaravana de lloguer que escrivim en un altre article del nostre bloc.

banner Yescapa lloga la teva autocaravana
banner Yescapa lloga la teva autocaravana

Un cop triada la plataforma de lloguer, buscarem l'autocaravana més barata i amb millors prestacions. Com ho fem?

Anem pas pas a pas. Us expliquem, tal com hem fet per trobar una autocaravana súper xula i per molt menys diners del que costa de mitjana el lloguer d'una autocaravana. Hem trobat i reservat ja una autocaravana per 102 euros al dia en comptes dels 180-200 € que costa de mitjana una de les mateixes característiques.

Hem aconseguit un estalvi de gairebé el 50% de lloguer de l'autocaravana! No està malament, oi?

ATENCIÓ TIP 3!
-40 €uros en el lloguer de la teva autocaravana amb aquest bo descompte
Mentre escrivim aquest article, ens acaben d'informar que justament fan un descompte de 40 €uros per a la reserva d'una autocaravana o càmper sense límit de dates a Yescapa durant aquest juny. Quina pena no haver llogat una mica després per obtenir el descompte nosaltres!
Bé per si et serveix a tu, aquí et deixo el link a l'oferta que té Yescapa ara per estalviar-te 40 € més:

I ara, ja sí, anem al pas a pas per fer la millor cerca de la millor autocaravana de lloguer al millor preu.

Pas 1: Registrar-nos a la plataforma, abans de res per no perdre temps i que no pugi el preu

T'aconsellem en primer lloc registrar-te a la plataforma de Yescapa, abans de res, sinó hauràs d'anar enrere i cap endavant a la teva cerca, repetint les cerques i mentre pujarà el preu segur. A nosaltres, ens va passar ☹ un destorb que et pots estalviar tu.

Primer registra't a la mateixa plataforma de Yescapa accedint al botó “Entrar”

Pas 2: Fer la primera cerca

Ja registrats i dins de la nostra sessió. Anem a buscar per la ciutat i dates on volem recollir i tornar l'autocaravana o el càmper.

A partir d'aquesta primera cerca ve el filtratge, què és la clau per obtenir la millor autocaravana al millor preu i just amb allò que necessitarem.

Pas 3: La clau: Filtrar per trobar la més millor autocaravana o càmper al millor preu

Aquí ve, la clau per saber trobar el que busquem al millor preu.

Abans de res, arribat a aquest punt has de saber què vols i què necessites d'autocaravana i càmper.

Pensa en el següent:

 • places que ha de tenir l'autocaravana per viatjar i per dormir l'autocaravana o furgo. En el nostre cas necessitàvem 4 places tant per viatjar com per dormir.
 • preu màxim que volem pagar per dia. Nosaltres vam posar un màxim de 100 euros/dia.
 • Quines extres necessites. Per exemple, nosaltres ens vam posar els mínims següents de l'autocaravana o càmper que lloguéssim:
  • Havia de tenir wc i dutxa
  • Havia de tenir calefacció estacionària dins de l'habitacle
  • Havia de tenir placa solar i bateria auxiliar per no dependre de càmpings cada dia
  • Cadiretes per viatjar els nens
  • Llençols i tovalloles i parament a l'autocaravana, per no haver de portar a l'avió sobrepès

A partir d'aquí fem els filtres al resultat de la primera cerca i veiem les opcions que ens surten per veure la millor.

En el nostre cas com veieu, va ser claríssim, amb tot el que volíem només va sortir una autocaravana, cosa que preferíem abans que una camper, així que selecció feta.

Pas 4: Contactar amb el propietari per tancar el lloguer

Un cop feta la millor elecció possible per a nosaltres, anem dins del perfil de l'autocaravana i us donem a “Sol·licitud de lloguer” per enviar un missatge al propietari de l'autocaravana per veure si podem llogar-la definitivament per a aquestes dates.

Se li envia un missatge al propietari ia partir d'aquí entrem en converses fins a fer el pagament de la fiança i del lloguer de l'autocaravana a través de la mateixa plataforma i signar per part dels dos els contractes de lloguer on es detalla tot súper bé per donar-nos garanties tant als aquilins com als propietaris de les autocaravanes, a més de signar l'assegurança del vehicle que tindrem per aquells dies.

Pas 5: Gestions sobre la reserva feta

Un cop tancat el tracte, sempre podem contactar per missatgeria de la plataforma amb el propietari per a dubtes o per a qualsevol gestió sobre la reserva.

La nostra experiència en síntesi llogant per Yescapa

De moment la reserva i el lloguer de l'autocaravana ha estat genial, ràpid, fàcil i ens hem estalviat gairebé la meitat de preu llogant per Yescapa de la manera que us diem a dalt.

Ara ja en breu marxarem a Escòcia i us podrem explicar l'experiència definitiva també durant i després del lloguer.

Així, que queda't al bloc que aviat t'expliquem l'experiència al complet!

Recorda no perdre't res del nostre viatge, segueix-lo per les nostres xarxes socials al nostre perfil.

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 4 mitjana: 5)

Deixa una resposta