▷ Almendralejo, a Badajoz, disposarà aquest 2021 d'una àrea d'autocaravanes
Bretanya francesa en autocaravana

▷ Almendralejo, a Badajoz, disposarà aquest 2021 d'una àrea d'autocaravanes

[Total: 2   mitjana: 5/ 5]

Almendralejo en autocaravana, més possible que mai.

'Per fi una àrea d'autocaravanes a Almendralejo, Badajoz! 

A poc a poc es van succeint les bones notícies i noves obertures d'àrees d'autocaravana amb serveis a les nostres localitats espanyoles.

Una tendència a l'alça per als propers anys?

Sens dubte les obertures i planificacions de noves àrees d'autocaravana a casa nostra en els últims anys són una tendència a l'alça. 

Almendralejo en autocaravana: la nova àrea autocaravanes d'Almendralejo a Badajoz

El nou àrea d'autocaravanes d'Almendralejo amb un cost de 80.000 € s'ubicarà davant de l'Cenatic o en un terreny de Miguel Hernández i serà d'estacionament temporal de 48 hores màxim amb tots els serveis per a autocaravanes.

Avui encara és un projecte en construcció però ja està aprovat pel seu govern i en uns mesos serà possible Almendralejo en autocaravana disposant d'aquest aparcament per autocaravanes i campers habilitat amb tots els serveis.

Des de l'Oficina de Turisme es va parlar de la necessitat d'aquest espai per als viatgers itinerants que han demostrat que deixen riquesa en els pobles a través de les seves compres i al seu hostaleria. 

Això, juntament amb la trobada d'autocaravanes que va tenir lloc fa un temps i on es trobessin autocaravanes al recinte firal arribades de tot Espanya va donar lloc a veure la necessitat d'aquest estacionament que només donaria beneficis a poble.

 

Les nostres felicitacions a l'Ajuntament d'Almendralejo per aquesta iniciativa

Portugal en autocaravana pernoctar

Què veure i fer a Almendralejo en autocaravana

Almendralejo és una ciutat de la província de Badajoz, Extremadura, Espanya. És la capital de la comarca de la Terra de Fangs i coneguda internacionalment com la Ciutat de la Cordialitat i la Ciutat Internacional de el Vi.

Té una població de 31.072 habitants aproximadament.

Almendralejo és la seu de l'consell regulador de la denominació d'origen Ribera d'el Guadiana, Que inclou un ampli territori, sent l'única denominació d'origen d'Extremadura. Així que sens dubte el vi serà un gran atractiu d'aquestes terres per al visitar Almendralejo en autocaravana.

També és coneguda com Ciutat de l'Romanticisme pel fet que és el lloc de naixement de dos dels principals poetes d'aquest moviment literari, José d'Espronceda i Carolina Coronat. Un altre punt fort sens dubte: la seva cultura.

Què veure i fer a Almendralejo en autocaravana

Però a part si vas a Almendralejo en autocaravana no t'oblidis de veure i fer el següent:

  • El sepulcre prehistòric d'Almendralejo, un jaciment de l'tercer mil·lenni abans de Crist en el qual es van trobar 109 persones i els seus aixovars funeraris enterrats. Un lloc sorprenent en el que fan visites guiades amb entrada gratuïta!
  • A part de prendre bon vi, gaudeix de l' cava amb DO. Sí com sents a Extremadura també hi ha cava, no només al Penedès Català. Pots visitar diversos cellers i gaudir d'un bon tast.
  •  Visita la increïble celler que acull la plaça de toros en el seu interior, Un secret declarat com a bé d'interès cultural.
  • visitar el Museu de les Ciències de el vi, En una antiga alcoholera. Preu 2 € adult i menors de 16 gratuït. Degustació de vi: 3 €
  • Visita la Església de La nostra senyora de la Purificació d'estil gòtic i detalls barrocs.
  • Perdre't pels carrers d'Almendralejo amb una nit molt animada per anar a prendre alguna cosa.

Ets mandrós?
Et dissenyem la millor ruta en autocaravana o camper nosaltres

Què t'ha semblat el nostre article? ¿És útil? 'Parlem amb vostè en comentaris!

Blog

Accedeix als articles i contingut del nostre bloc.

Nordkapp en autocaravana o camper

No et perdis res

Rep tots els divendres, gratuïtament, al teu correu electrònic totes les novetats del nostre bloc amb la nostra revista digital.

Butlletí

Deixa una resposta