En aquest moment estàs veient ▷ La província de Pontevedra acaba d'inaugurar l'àrea d'autocaravanes de Covelo i en breu s'inaugurarà una segona, la de Selvaterra
Àrea número 2 més recomanada pels autocaravanistes espanyols: àrea d'autocaravanes de Viladrau

▷ La província de Pontevedra acaba d'inaugurar l'àrea d'autocaravanes de Covelo i en breu s'inaugurarà una segona, la de Selvaterra

2 noves àrees autocaravana a la província de Pontevedra!

Vigo més possible que mai en autocaravana.

'Per fi una àrea a Covelo i en Salvaterra! 

A poc a poc es van succeint les bones notícies i noves obertures d'àrees d'autocaravana amb serveis a les nostres localitats espanyoles.

Una tendència a l'alça per als propers anys?

Sens dubte les obertures i planificacions de noves àrees d'autocaravana a casa nostra en els últims anys són una tendència a l'alça i aquí al nostre blog us les anem explicant.

Covelo: la nova àrea d'autocaravanes recent inaugurada de Pontevedra

La nova àrea d'autocaravanes de Covelo ja és un esdeveniment en aquesta zona de la província de Pontevedra.

Amb l'objectiu, de diversificar el turisme i atraure turisme en autocaravana i amb un cost de més de 30.000 € s'ha destinat una zona específica de estacionament per a 5 autocaravanes o campers i serveis per a elles amb punt d'evacuació i càrrega d'aigües residuals grises i negres.

Sobre l'àrea d'autocaravanes de Covelo

 • Ubicació: Se situa molt a prop de el nucli urbà del municipi, entre l'antiga Travessia de Vigo i la carretera PO-261.  
 • places: Per a 5 vehicles
 • Serveis:
  • Amb omplert d'aigua potable
  • Buidatge de grisos
  • Buidatge de negres
  • Ombra a través de la plantació de bedolls a l'espai d'aparcament de les autocaravanes.

Salvaterra i la seva propera àrea d'autocaravanes

El Concello de Salvaterra, amb l'objectiu de convertir la seva municipi en destinació turística, acaba d'adjudicar les obres per a la creació d'l'àrea d'autocaravanes. Obres que comencessin aquest març i que s'esperen acabar a finals d'abril. Així que segur per a juny podrem ia tenir inaugurada aquesta àrea.

Amb aquesta nova àrea d'autocaravanes, Salvaterra incrementa la seva oferta turística, formada pel Parc de A Canuda, més de 30 quilòmetres de sendes verdes per la vora dels seus rius, el recinte emmurallat, el Museu dóna Ciència do Viño o el Espazo Termal Lúdic de Teans. Realment una zona molt interessant per visitar a les nostres autocaravanes.

La nova àrea d'autocaravanes de Salvaterra ampliarà les instal·lacions dedicades a aquest tipus de turisme a la comarca de l'Comtat-Paradanta, on, a dia d'avui, hi ha cinc punts per estacionar i fer serveis: Arbo, As Neves, Mondariz, Salceda de Caselas i des d'aquesta
setmana, també Covelo com us hem dit abans.

Sobre l'àrea d'autocaravanes de Salvaterra

 • Ubicació: La infraestructura s'ubicaria en un recinte de 4.750 metres quadrats localitzada en l'extrem occidental de Parc dóna Canuda, de la qual s'ocuparan 900 metres quadrats. El terreny delimita a nord amb la via de ferrocarril, a l'est amb el parc i a sud amb el passeig fluvial de l'Miño, quedant en el punt oest un vial que comunica el passeig amb el nucli de Lodeiro.
 • Serveis:
  • Amb omplert d'aigua potable
  • Buidatge de grisos
  • Buidatge de negres
  • Electricitat.
Vall d'Orlu

Ets mandrós?
Et dissenyem la millor ruta en autocaravana o camper nosaltres

Què t'ha semblat el nostre article? ¿És útil? 'Parlem amb vostè en comentaris!

Blog

Accedeix als articles i contingut del nostre bloc.

Nordkapp amb autocaravana o camper

No et perdis res

Rep tots els divendres, gratuïtament, al teu correu electrònic totes les novetats del nostre bloc amb la nostra revista digital.

Butlletí

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 2 mitjana: 5)

Deixa una resposta