En aquest moment estàs veient El Parlament canari ha donat un nou pas per a establir un marc regulador a favor (o no) de les autocaravanes i campers
Nordkapp amb autocaravana o camper

El Parlament canari ha donat un nou pas per a establir un marc regulador a favor (o no) de les autocaravanes i campers

La regulació que ens donarà seguretat jurídica a les Illes Canàries a el sector de l'caravàning ha donat un nou pas.

La PNL per a la regulació en positiu (o negatiu) de les autocaravanes i campers a les Illes Canàries

El Parlament de Canàries ha aprovat aquest dimecres per unanimitat una Proposició No de Llei (PNL) presentada pel diputat de el Grup Nacionalista Canari, Jesús Machín Tavío. Una PNL que busca establir una regulació per al desenvolupament de l'activitat turística de les Illes Canàries basant-se el món de les autocaravanes i campers.

Una regulació que diuen que donarà seguretat jurídica però també que buscarà evitar que el seu ús infereixi en entorns naturals o paisatgístics, per preservar-los de qualsevol dany o impacte negatiu sobre el mateix.

En aquest sentit, depèn com regulin veurem si serà a positiu o negatiu per al nostre sector.

El que està clar, és que sense més àrees d'autocaravana a les illes, la regulació no serà a favor. I en aquest sentit, sembla que amb la PNL potenciaran en primer lloc aquestes àrees d'autocaravana i camper a les illes.

 

LA NECESSITAT DE REGULACIÓ D'UNA CANÀRIES A AUTOCARAVANA

Des del Grup Nacionalista expliquen en nota de premsa que ha estat Machín Tavío el que ha instat a el Govern de Canàries a regular entre cabildos i ajuntaments últimament per establir un temps determinat de l'ús dels espais públics o privats i evitar així, els efectes negatius en el medi ambient, però que això no és suficient i cal fer en breu una regulació àmplia per al nostre col·lectiu.

 

Machín ha afirmat que hi ha una necessitat de donar seguretat jurídica al nostre col·lectiu i que és necessari per a això establer més espais per desenvolupar la pernocta de manera segura, complint totes les mesures sanitàries existents.

Realment té raó, ens cal seguretat jurídica i més espais segurs i amb serveis, i és que cada vegada també som més en aquesta modalitat de turisme ha anat guanyant adeptes amb el temps i s'ha consolidat com una alternativa real, més sostenible i equilibrada amb el territori.

 

Altres articles que et poden interessar

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 1 mitjana: 5)

Deixa una resposta