En aquest moment estàs veient Com provar o començar a viatjar en autocaravana o camper
Port de la Selva Aparcament autocaravanes

Com provar o començar a viatjar en autocaravana o camper

Com començar a viatjar en autocaravana?

 Si aquestes plantejant iniciar-te en el món de l'autocaravana o camper, Aquí t'expliquem les tres opcions que tens i t'orientem quin triar per a cada cas.

Llogar una autocaravana per començar a viatjar en autocaravana o camper

Si vas a començar a viatjar en autocaravana aquesta és l'opció que et recomanaríem. així que si és la primera vegada, lloga.

I si no sortiràs més que en vacances llargues, aquesta opció també és la que t'aconsellem, llogar una autocaravana o camper serà l'opció més econòmica. Si no, no s'amortitzarà per la gran inversió que suposa.

Hauràs assumir, a l'llogar, un cost de entre 100 a 150 euros el dia de normal.

No oblidis que disposes d'empreses de lloguer versus lloguer entre particulars tipus Airbnb amb aquesta plataforma que et posem aquí:

Amb ells coneixem molt bones experiències i sabem que si les llogues a França, el cost de lloguer és menor que a Espanya i es pot baixar a menys de 50 € el dia de lloguer. Una molt bona alternativa per començar amb aquest món a bon preu.

Compra

Aquesta és l'opció menys recomanable si vas a començar a viatjar en autocaravana.

El preu d'una autocaravana nova oscil·la entre 45.000 i més de 200.000 euros. A més compta amb altres costos que hauràs de sumar com segur, ITV, impost municipal de vehicles, aparcament per a ella si no pots deixar-la a casa, revisions motor i revisions d'estanqueïtat de l'habitacle.

I no oblidis explicar que és com una casa. Sempre hi ha coses que mantenir.

comprar una autocaravana de segona mà és una altra excel·lent opció. És ideal si no saps de què va el món i vols començar a viatjar en autocaravana. Pots comprar autocaravanes de segona mà a partir de 15.000 euros. Això sí, tindran més de 20-25 anys.

On empapar sobre el tema? a fires de el caravaning. A Barcelona o Düsserdolf fan les millors fires si vols viatjar en autocaravana nova o de segona mà.

És molt recomanable buscar assessors. Si coneixes algú de l'món, pregunta-li i que t'ajudi. Hi ha coses en què no caus a el principi d'una compra, com què extres són imprescindibles i quins extres no són útils (encara que això és relatiu segons l'ús i el tipus de família).

 

Camperiza si tens una furgo o vehicle

Una opció: fes-ho tu mateix. Hi ha molt youtuber que t'ho explica i pot ser una bona solució per començar a viatjar en autocaravana.

També pots posar-te en mà de professionals. Són empreses que et fan la camperización a mida.

Tu decideixes si viatjar en autocaravana nova o de segona mà o camperizarte un vehicle convertiéndolo en una autèntica i original autocaravana. 

Si encara no ho tens clar com començar, aquí tens un superconsejo

Si no teniu autocaravana o camper encara us donem un consell llogar una abans de comprar o camperizar 100 furgo. I si voleu llogar a bon preu us aconsellem fer-ho des del web que us deixem aquí baix. Us sortirà a meitat de preu perquè és lloguer entre particulars. I a sobre la podeu llogar allà on aneu salvant quilòmetres a la ruta. A més, en països com França hi ha més oferta i són més barates que a Espanya. Molts amics nostres han llogat per aquesta plataforma i estan molt contents amb l'experiència així que us ho recomanem XNUMX%.

Com viatjar en autocaravana

MANUAL PER VIATJAR EN AUTOCARAVANA

Fes clic a cada un dels apartats, per saber tot i més sobre com viatjar en autocaravana:

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 4 mitjana: 5)

Deixa una resposta