En aquest moment estàs veient Per què viatjar en autocaravana? avantatges
Viatjar en autocaravana

Per què viatjar en autocaravana? avantatges

Descobreix les avantatges  de viatjar en autocaravana, segons la nostra experiència.

Avantatges

Llibertat i improvisació

És el més atractiu que t'aporta una autocaravana. Gràcies a ella, la organització de les vacances és molt diferent, molt més elàstica

Cert és que resulta recomanable reservar plaça si penses anar a un càmping concret, però no ets un esclau dels horaris com pot passar-te en el típic viatge d'avió-hotel-excursions organitzades.

Llavors, si optes per viatjar en autocaravana nova o de segona mà, tu decideixes els horaris i la ruta. Fins i tot tens l'opció de canviar-los sobre la marxa. Recorda que és fàcil trobar un lloc on passar la nit. Portes la casa a sobre.

Encara que l'ideal és dormir en càmpings, acampades o aparcaments específics per a aquests vehicles, les àrees de serveis per a autocaravanes.

Per què? Una raó és la comoditat (hi ha diferents serveis com aigua, llum, wàter químic per buidar el dipòsit d'aigües brutes, etc.) i també per seguretat.

Finalment, aquesta llibertat comporta tranquil·litat.

Si no hi ha horaris no hi ha presses. Pots gaudir de l'paisatge, dels llocs pels que passes ... En definitiva, et pots prendre el propi viatge com el que és. Adéu a l'estrès, adéu a les presses.

Llocs increïbles poc turístics

Viatjar en AC és una forma de fer turisme diferent que et permet no només conèixer les zones més populars, també llocs allunyats dels recorreguts turístics però no per això menys bells. 

A més, et s'acosta més als costums de les diferents regions que visites i també a les persones. És un turisme més humà.

Les teves coses sempre amb tu

Per als que ens costa canviar de llit, dormir amb una altra coixí o fins i tot els que tenim al·lèrgies o manies i ens costa trobar restaurants o llocs on cuinar el que volem, l'opció autocaravana és la nostra solució perfecta.

Ens facilita el viatge, ens el fa accessible a les nostres necessitats i ens proporciona molta comoditat en tots els aspectes.

Reforça llaços familiars

A l'viatjar en autocaravana viatgem amb més persones en un petit espai durant moltes hores. És una forma genial per viatjar en família. 

La autocaravna és un vehicle que permet passar aquest temps que moltes vegades no els dediquem als nostres (i en més d'una ocasió discutir, no ens enganyem).

Els nens solen gaudir molt. Per a ells és un petit refugi amb un pati de jocs immens.

Conèixer gent amb les mateixes aficions

Viatjant en autocaravana acabem aparcant i pernoctant amb altres autocaravanes o campers sempre. Això crea un clima favorable de socialització entre nosaltres. Es fa una petita comunitat allà on vas.

Si t'agrada escalar, esquiar, navegar, fer trekking o qualsevol altra cosa, aniràs a aparcar i dormir just a la banda d'aquests llocs que et permetran practicar el teu hobby. Per això, saps que el teu petit veïnat, té molt a veure amb tu i amb la forma de concebre la vida. 

Així, sempre trobes famílies semblants a la teva, arribant a fer grans amistats.

Els nens són els que més es socialitzen. Per a ells és un petit veïnat i és una canya veure com fan amics i s'ho passen d'allò més bé.

Infografia: el millor de viatjar en AC

viatjar en autocaravana

MANUAL D'AUTOCARAVANES

Fes clic a cada un dels apartats, per saber tot i més sobre com viatjar en autocaravana:

Deixa una resposta