En aquest moment estàs veient Quan viatjar en autocaravana

Quan viatjar en autocaravana

¿Quan viatjar en autocaravana? 

Si t'estàs preguntant quan es pot viatjar en autocaravana i dubtes entre el ple hivern i les onades de calor ...

La resposta és clara: tot l'any! i, a més, molt còmodament.

Aquests vehicles són perfectes per anar a esquiar i dormir a les pistes d'esquí o per desplaçar-se a la platja en l'època estival. 

En estiu, l'òptim és disposar d'un vessa, Oneill o aire condicionat per no atabalar de calor; però com a casa. I a l'hivern, calefacció estàtica. El què escollir per no morir de calor és un tema personal i d'ús.

nosaltres portem un refredador vessa ja que el nostre tipus de viatge és més ruter, de pocs càmpings i àrees d'autocaravana amb electricitat. Per això, necessitàvem un aire per a l'estiu però que ens donés autonomia. En aquest cas el vessa és un refredador humidificador, que no depèn d'estar connectats a la xarxa elèctrica i que dóna molta autonomia ja que ni gasta gairebé aigua ni bateria. El podem tenir connectat 24 hores sense cap problema i ens ajuda a baixar la temperatura de 10 a 5 graus de mitjana. 

Us asseguro que es nota moltíssim. Tant que ens permet dormir amb totes les finestres tancades en ple estiu, menjar a l'migdia amb tot tancat i pegant el sol o deixar fins i tot al nostre gos dins sense cap tipus de problema (a l'inrevés, després no vol sortir de l'autocaravana).

Això sí no és un aire condicionat, De manera que si busqueu aquest fred de nevera no el tindreu amb el vessa. Això ho tindreu amb un bon aire condicionat, una opció molt bona si us agrada més anar de càmping.

¿Refredador o aire condicionat autocaravana?

Encara que sincerament l'ideal seria segurament portar tots dos. L'aire condicionat té una autonomia d'uns dos hores bé, així que ajudaria segur també a anar refrescant complementàriament. També pots muntar bateries auxiliars i tenir un aire condicionat amb major autonomia. Però clar, aquí cal parlar de calerons i preus.

Un refredador vessa amb muntatge inclòs costa uns 1.500 €, un aire condicionat, el mateix uns 1.500 €. Ara bé si vols muntar un aire condicionat amb bateries auxiliars això es multiplicarà per un major cost, i tampoc et donarà autonomia plena.

Realment, com veieu, el quan viatjar en autocaravana no és cap problema. A canvi, és un gran avantatge, per totes les comoditats de les autocaravanes actuals.

El que sol inquietar més del quan viatjar amb autocaravana, els autocaravanistes més novells, és la conducció i pernocta amb l'autocaravana en zones de neu. En aquest cas, t'hem escrit un post amb tot el que has de saber per anar a la neu amb autocaravana i poder gaudir de l'esquí i neu amb autocaravana. 

¿Per a viatges curts o llargs?

Per a caps de setmana o també per vacances llargues

Hi ha gent com AC en família, Sergio Sánchez o els Ligrones que viuen viatjant en família durant anys en una autocaravana i no ho passen malament !. 

Per tant, no només és per a escapades de cap de setmana. Fes-ho quan vulguis, el temps que vulguis i on vulguis!

Això sí, si potser només la agafis per vacances, et pots plantejar llogar més que comprar un. 

MANUAL PER VIATJAR EN AUTOCARAVANA

Fes clic a cada un dels apartats per saber tot i més sobre com viatjar en autocaravana:

Altres posts relacionats sobre cúando viajarar en autocaravana

Escapades a AC per inspirar-te

Llistat de post amb els diaris d'escapades que hem realitzat a la nostra autocaravana amb i sense neu

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 2 mitjana: 5)

Deixa una resposta