En aquest moment estàs veient ¿Viatjar a caravana o càmping o camper? Opinió després de 35 anys d'experiència
Viatjar en autocaravana

¿Viatjar en caravana o càmping o camper? Opinió després de 35 anys d'experiència

¿Caravana o càmping o camper? Com viatjar al bon campista? Aquesta és la qüestió

Viatjar en caravana o càmping o camper, s'ha posat de moda. Sembla que les vendes s'han triplicat en els dos últims anys. 

Aquest interès creixent, ens ha fet arribar moltes preguntes d'alguns seguidors o amics sobre: ¿Viatjar en autocaravana és millor que en hotel? Què és millor una caravana o càmping o camper?

I aquí teniu la meva opinió de si és millor viatjar en caravana o càmping o camper o amb altres mitjans de què tinc experiència.

Fa 35 anys, es pot dir que vaig néixer en una caravana. En una caravana com a bona filla de firaires que era. 

Firaires, els de vida nòmada, autèntica i genuïna. Els que es mouen d'un lloc a un altre, des de fa segles. Però també dels que tornen sempre a el mateix lloc que els aporta valor. 

Els de l'equilibri de l'excèntrica avui vida anomenada modernament "#nomadiclife". I que consti, que és la vida que més envejo.

«Vaig néixer filla de firaires»

Cada any amb l'arribada de el bon temps començava la nova ruta, una ruta de poble en poble, de festa major en festa major, de l'super modern concepte de "#treviajar". 

Una vida carregada de felicitat, perquè anant de poble en poble i festa en festa, què es podia esperar, veritat?

Avui he tornat a la caravana amb autocaravana, a la "#seminomadiclife", La de caps de setmana i festiu que s'escaigui, però no a l'traviajar ... a això mai tornaria ... l'experiència és un grau ... I viatjar és una cosa i traviajar és una altra ...

Nordkapp amb autocaravana o camper

La meva experiència en el món de l'caravaning o la camperlife, o com se li vulgui dir a l'campisme de tota la vida, és de 35 anys ... ni més ni menys. 

Sembla que campisme sona pitjor que els altres termes, oi? Sembla mentida que ens agradin tant els anglicismes.

35 anys gaudint o no, segons el moment, la situació, el meu estat d'ànim o el de la família amb la qual he compartit la molt trendy "#realvanlife"En caravana o càmping o furgoneta camper.

«35 anys de vida campista»

 

Per la meva vida han passat: una caravana de Cuéntame, un caravana de 8 metres, un tenda de campanya d'aquestes que en 5 segons es despleguen i ni en un dia la plegues, una tenda de campanya d'1 kg minúscula de travessia, un simple sac i motxilla per fer bivac, XNUMX furgó mercès gran volum antic, un furgoneta camper Califòrnia totalment camperizada i ara una autocaravana challenger de 7,5m.

Tot això no sé si em legitimarà o no a parlar del tema, però crec que com principiant que sóc alguna cosa podré aportar a l'lector sobre la meva experiència en el món de l'turisme itinerant en vehicles de diversa índole.

Així doncs, què és el millor per viatjar? ¿La caravana o càmping o camper?

Començaré per la conclusió, sense embuts, sense autoritzar els rínxols. ¿Caravana o càmping o camper?

Ni és per a tant, ni és per a menys cap de les opcions. Si t'agrada, t'agrada, si no us agrada, no t'agrada. I si m'he de quedar amb alguna cosa ara que som 4 a casa, em quedo amb el que viatjo ara. L'autocaravana. La major avantatge entre la caravana o autocarvana: la llibertat de moviment i el poder evitar amb més seguretat els càmpings com a llocs de pernocta a favor de llocs únics.

Però en una altra situació segurament seria diferent. Ara som 4, 2 adults, 2 nens petits, més 3 gossos de 40 kg que tenim. Això sumat que tant jo com el meu marit hem conduït furgonetes, caravanes llargues i no ens feia por la conducció de vehicles grans, és el que suma que l'autocaravana sigui el mitjà perfecte per a nosaltres ara mateix.

 I certament és que també el podérnoslo permetre és una altra variable important entre caravana o càmping o camper. El preu d'una autocaravana o camper més o menys és el mateix, però el d'una caravana o càmping és molt diferent. La segona opció porta un vehicle adjunt el que multiplica per 3 o 4 el preu.

I com tot: no hi ha res perfecte, ni meravellós ni la solució definitiva. Per a cada família i cada moment hi ha una opció millor que una altra.

Si fossim XNUMX segurament escolliríem una altra cosa? Potser. Encara que certament, ja no em veig amb una altra cosa que no sigui una autocaravana. Ens dóna una comoditat total

Aristòtil era savi, en el terme mitjà hi ha la virtut, deia. 

Aquesta frase me la intento repetir diàriament, perquè sóc perfeccionista i exigent, el que em converteix de vegades en fins i tot obsessiva per allò que m'apassiona ... i no ... al mitjana s'hagi la virtut ...

Amb això us vull dir, que el món de l'campismo en autocaravana ni és la meravella que de vegades pot semblar, ni és horrible com altres creuen.

Ni una caravana o càmping és la millor solució de l'món per viatjar, però tampoc ho són les furgos, ni les gran volums, ni les tendes de campanya, ni els sacs per fer un bivac, ni l'avió o el vaixell ...

No hi ha millor solució, només hi ha la teva aposta i el teu millor solució, la teva, la qual s'adequa en aquest mateix moment al que necessites, al que pots permetirte, què vols, al teu motxilla, als teus acompanyants, al teu cor , als teus pors, als teus passions ... al teu ara.

No busquis en aquest món ho idíl·lic, però tampoc en un altre. Explora, gaudeix, no et limitis, prova.

Però recorda sempre: en el terme mitjà hi ha la virtut. Gaudeix de tot el que et dóna la vida.

Si busques camper o càmping o vols provar aquest món pensa en això primer.

PD: Aquest article, és només un article d'opinió personal. No pretén assessorar, sinó simplement reflexionar sobre un tema, que sovint ens pregunteu

MANUAL D'AUTOCARAVANES

Fes clic a cada un dels apartats, per saber tot i més sobre com viatjar en autocaravana:

ENLLAÇOS

Fes clic per puntuar aquesta entrada!
(Vots: 11 mitjana: 4)

Aquesta entrada té 2 comentaris

  1. Encara englobades en el mateix sector, les caravanes, autocaravanes i campers són tenen característiques molt diferents unes de les altres, de manera que depenent de la situació de l'usuari i de l'ús que se li vulgui donar cadascuna s'adapta a unes necessitats. L'important és estudiar bé totes les opcions i triar la que més t'identifiqui!

    1. família kucavanera

      Sens dubte! cada família un món 🙂

Deixa una resposta